Dé online platenzaak voor de beste vinyldeals en handige tips om elpees te scoren
 • De leukste kringloop bij jou in de buurt

  Wanneer je graag speurt naar leuke tweedehands spullen zijn er veel kringloopwinkels waar je uit kunt kiezen. Maar zelf heb ik gemerkt dat niet altijd alle kringloopwinkels het bezoeken waard zijn. Zo zijn sommige winkels erg duur of hebben ze niet altijd écht leuke producten van goede kwaliteit te bieden. En wanneer je op zoek bent naar de kringloop in de buurt, wil je natuurlijk wel leuke dealtjes scoren! Daarom een handig overzicht van de kringloopwinkels in de buurt die een leuk assortiment aan tweedehandse producten te bieden hebben waar je je slag kunt slaan.

  More  →
 • Koningsdag vrijmarkt

  Koningsdag 2024: de beste rommelmarkten en vrijmarkten

  Koningsdag, een van de meest feestelijke dagen in Nederland, staat bekend om zijn levendige vrijmarkten en rommelmarkten. De ideale kans om zelf spullen te gaan verkopen op de beste vrijmarkten in Nederland. Heb je zelf jouw eigen zolder opgeruimd en wil je jouw tweedehands spullen gaan verkopen op de vrijmarkt op Koningsdag? Vergeet dan niet dat we graag jouw vinylplaten overnemen!

  More  →
 • Oude lp’s verkopen na zolder opruimen

  Wil je afscheid nemen van rommel en chaos in huis (en daarmee in je hoofd)? Het is tijd om je zolder op te ruimen en weer ademruimte te creëren! Je zolder is vaak een vergeten plek waar spullen zich opstapelen en stof verzamelen. Misschien loop je daarom straks wel tegen een stapel oude elpees op zolder aan.

  More  →
 • Het nummer uit de Citroën C5 Plug In Hybrid reclame.

  Song in de Citroën C5 Aircross plug-In Hybrid commercial

  Het automerk Citroën kiest voor hun nieuwe commercial van de Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid voor een wel erg toffe en verrassende soundtrack. Het nummer (of liedje) waar Citroën voor kiest in deze reclame, wist met zijn progressieve sound bij mij direct de aandacht te trekken.

  More  →
 • Ophon platenkast spraypainted MDF

  7 platenkasten voor je elpee verzameling

  Heb je inmiddels als platenliefhebber een flinke LP-verzameling opgebouwd? Dan wil je je kostbare platen vast ook zo goed en handig mogelijk opbergen. Recordstack helpt je daar graag een handje bij.

  More  →
 • Top 2000 op LP

  Top 2000 op LP

  De feestdagen zitten er weer aan te komen. De tijd van gezellig samen zijn met familie maar vooral heel veel eten. Maar ook voor veel mensen de tijd voor muziek en om eens rustig een LP op te leggen. De radio gaat aan omdat de jaarlijkse Top 2000 weer in aantocht is. De dj’s van …

  More  →
 • Draagbare geluidssysteem Kien

  Overal studiogeluid met het audiosysteem van Kien

  Het motto van Recordstack.nl is toch écht: vinyl is the real deal. Maar dit neemt niet weg, dat het soms bijzonder handig kan zijn om jouw favoriete vinyl albums ook digitaal te kunnen beluisteren. Het liefst zo simpel mogelijk en met de allerbeste geluidskwaliteit. Bijvoorbeeld via Spotify, YouTube of Tidal. Hoewel veel mensen zich bij …

  More  →
 • Lenco L-85 platenspeler

  6 Tips voor de beste budget platenspelers

  Recordstack zet de beste goedkope platenspelers op een rijtje. Bekijk onze aanraders met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

  More  →
 • Nieuwe single van the Horrors: LOUT

  ‘Lout’ de nieuwe single van The Horrors

  Faris Badwan, Rhys Webb, Tom Furse & Joshua Hayward laten weer van zich horen met hun nieuwe single, genaamd Lout. Zoals we gewend zijn van the Horrors tappen ze niet meerdere keren uit hetzelfde vaatje.

  More  →
Updating…
 • Geen producten in je winkelmand.